Om oss

Vår berättelse

Om oss

Lite information om oss.

Christian drev Stångs Magasin i Linköping som fick en plats ibland Sveriges bästa restauranger, och i Östergötland var det den högst rankade restaurangen under hans tid som krögare, enligt White Guide.

Innan Linköping drev Christian, restaurang Kattilakoski Gastronomi som ligger i den lilla byn Niskanpää med 71 invånare i Övertorneå kommun, mitt på Polcirkeln. Han byggde en gastronomisk mötesplats som snabbt tog plats på Sveriges karta. Här skapades en stor passion för de norrländska råvarorna. Redan 2006, ett år efter start, fick de utmärkelsen Årets Krog av Sveriges Bästa Bord.

Christian Moborg har mycket bred arbetserfarenhet utav olika restaurang koncept. Christian har jobbat på stjärnrestauranger som Hotel Negresco i Nice, Le Gavroche i London och 28+ i Göteborg.

Sedan november 2015 startades Torn1. Ambitionerna är höga. Maten ska lagas av ekologiska och lokala råvaror. Det ska finnas såväl traditionell husmanskost som vegetariskt, och allt ska hålla högsta hantverksmässiga kvalitet. Gourmetmat utan krångligheter helt enkelt.

Nu driver vi Moto Catering. Med stor erfarenhet av cateringverksamhet vill vi gärna vara med och dela med oss av våra erfarenheter för att göra ert arrangemang minnesvärt.


Christian Moborg

0708 932 109