Bröllop

Bjärka-Säby Slott

I samarbete med

Menypaket från Norr till Söder

2018

695 Sek

 

I paketet ingår valfrimeny, provätning av vald meny, dukning, dukar, linneservetter, porslin, serveringspersonal från 15:00-23:00.

Gubbröra på matjessill och anjovis serveras på kavring toppad med löjrom

Kolgrillad hjortytterfilé med smörkokta haricots verts serveras
med potatisgratäng samt lingonsky

Svenska äpplen i karamell bakade med mördeg smaksatt med hasselnöt
serveras med vaniljglass

Bräckt rimmad lax med laxrom serveras med grillad citronvinägrett hembakt
knäckebröd samt dill och pepparrots crème

Lättrökt renytterfilé med smörstekt svamp
serveras med mandelpotatis och jordärtskockspuré samt hallonvinägersky

Vaniljparfait serveras i glas
med varma jordgubbar & smultron

Lätthalstrad ”medium rare” oxfilétartar smaksatt med rödbetor, senapsfrön och kapris serveras med långbakad rostbiff, örtcrème samt rostad schalottenlök

Lättrimmad ångad torskrygg med ljummen sallad på musslor och räkor smaksatt med pepparrot serveras med musselvelouté samt dillkokt färskpotatis

Jordgubbstartlett med mandel och sorbet samt lemon curd

Rökt viltröra smaksatt med senap och pepparrot serveras på grovt bröd samt rårörda lingon och kapris

Halstrad Röding med smörslungad sparris serveras med gräddkokt spenat med kräftstjärtar och dill samt krossad amadinepotatis

Hjortronmousse i chokladskal serveras med sorbet och karamellflarn

Menypaket Gott & Blandat

2018

555 Sek

 

I paketet ingår valfrimeny, provätning av vald meny,dukning, dukar, linneservetter, porslin,serveringspersonal från 15:00 -23:00.

Toast skagen med räkor, kräftstjärtar och kokt ägg toppad med sikrom

Torrubbad fläskfilé serveras med potatis och rotfruktsterrin samt pestoglaserade persiljerötter och sherryvinägersky

Vaniljpannacotta med hallonsorbet

Rökt laxrulle fylld med färskost smaksatt med citron, dill och pepparrot serveras på smörstekt bröd och hummervinägrett

Långbakad lammrostbiff med varmrökt bacon serveras med mandelpotatispuré, champinjoner och portvinssås

Mjölkchokladmousse med rårörda bär

Oxfilé carpaccio med pestovinägrett, hyvlad parmesan samt skottsallad

Halstrad regnbåge med kräftsmörsås serveras med potatis och selleripuré samt blancherade sockerärtor och kryddstekt blomkål

Passionfruktscheesecake med annans och maräng

Skaldjursravioli med hummerskum och marinerad tomat

Citronmarinerad majskycklingfilé med kantarellrisotto serveras med friterad palsternacka samt rödbetsreduktion

Espressoparfait jordgubbskompott och karamelliserade hasselnötter


OBS.: Paketpriserna gäller enbart catering på Bjärka-Säby. För ytterligare information, hör gärna av er till oss: 0708 932 109 eller info@motocatering.se